Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Radnički iz Niša 1:0 (1:0) u utakmici 10. kola Superlige Srbije.

Jedini gol postigao je Mirko Ivanić u 13. minutu. Zvezda je kontrolisala meč, mogla i ubedljivije da slavi, ali opšti utisak je da nije napravljena najbolja uvertira pred veoma važan meč protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona.

Ivanić je sem gola pogodio i prečku, dok je Šerif Endiaje dva puta loše šutirao iz dobrih prilika, čak je dobio i zvižduke sa tribina.

Radnički je umalo kaznio promašaje u 89. minutu kada je sjajnu šansu imao Filip Fraj, ali je njegov šut zaustavio Omri Glazer. Zvezda sada ima 18 bodova i na trećoj je poziciji, dok su Nišlije na 14. mestu sa sedam bodova.

Bahar: Mora jednostavnije, ovo nije dobro za srce

Moramo da na jednostavniji način završavamo utakmice, jer ovo nije dobro za srce. Mogli smo još golova da postignemo, ali pobede su najbitnije. Sada je fokus na sredi i utakmici sa Jang Bojsom, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar poslije pobede protiv Radničkog iz Niša (1:0) u Superligi.

„Biće drugačije u sredu svakako, to je Liga šampiona. Očekujem pun stadion i pravi spektakl. Svesni smo da moramo da budemo na nivou“, poručio je Bahar.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име