Samo jednu poruku da će gospodin Šmit otići prije iz BiH nego što su otišli njegovi sunarodnici u Drugom svjetskom ratu. Bio je ovdje kao turista, međutim viza postepeno ističe i mislim da treba da se vrati u svoju zemlju iz koje je došao jer narod ovdje ima jako gorke upomene iz tog nekoga perioda a on svojim gestikulacijama i ponašanjem upravo odražava takvu vrstu ponašanja koje smo imali davno prije nekih 60-70 godina, rekao je Darko Banjac, poslanik NPS-a u NSRS.

„Pitao bih ga vjerovato da li je zadovoljan turističkom ponudom Republike Srspke to bi bila jedna tema, druga s obzirom da je gospodin Šmit bio ministar poljoprivrede u Njmečkoj, pitao bih ga kakva su njegova iskustva sa upotrebom glifosata u poljoprivrednoj proizvodnji i kako se ta aktivnost završila prije nekih 4-5 godina“, rekao je Boris Pašalić, poslanik SNSD-a u NSRS.

„Zaista nisam o tom pitanju razmišljao i nemoguće je dati bilo kakav odgovor jer znam da ga ne mogu sresti, zna se gdje se može sresti gospodin Šmit“, rekao je Vukota Govedarica, poslanik SDS-a u NSRS.

„Moja poruka za gospodina dotičnog da prestane da maltretira, ugnjetava i zlostavlja narod Republike Srpske da nas pusti da živimo u našoj Republici jer je ovo naša Republika, naša budućnost pogotovo mladih ljudi koji su ovdje i kojima je jedina država Republika Srpska“, rekla je Anja Ljubojević, potpredsjednik NSRS.

„Rekao bi mu da ode iz BiH da se vrati u Njemačku da tamo radi svoj posao a da nama u BiH i Republici Srpskoj prestane pametovati i da prepusti legitimno izabranim predstavnicima naroda da oni rješavaju stvari u BiH“, rekao je Velibor Stanić, poslanik SP-a u NSRS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име