Nedeljko Ćorić , v.d. direktora JP „Autoputevi Republike Srpske“ d.o.o. Banja Luka učestvovao je na izuzetno značajnom poslovnom događaju ove godine – „Invest Forumu“.

Ovaj prestižan događaj okupio je vrhunske lidere i stručnjake iz 70 kompanija iz 22 zemlje svijeta, sa svrhom što boljeg razumijevanja globalnih i ekonomskih dinamika, promovisanje inovacija i otvaranje vrata za nova dugoročna ulaganja u Republiku Srpsku.

Razmjenjivanje ideja, uspostavljanje ključnih poslovnih kontakata kao i unaprijeđenje poslovne strategije bili su imperativ ovog foruma. Osim toga, „Invest forum“ ujedno predstavlja platformu za upoznavanje sa dinamikama globalnog poslovnog svijeta i otvaranje mogućnosti za kapitalna ulaganja. Održavanje ovakvih događaja donosi brojne benefite za Republiku Srpsku,čime aktivno učešće na „Invest Forumu“ proširuje mrežu partnera i investitora a samim tim stvara i nove poslovne prilike da pokaže Srsku kao sigurno mjesto za ulaganje i pokretanje privrednih projekata.

V.d. direktora Nedeljko Ćorić naglasio je značaj ovakvih događaja poput „Invest foruma“ i naznačio važnost ovakve poslovne prilike za sve kompanije i preduzeća kao korisno iskustvo od suštinske važnosti za sve učesnike.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име