Povodom evaluacije projekta „Unapređenje efikasnosti sudova i odgovornosti sudija i tužilaca u BiH – treća faza (ICEA III), finansiranog od strane Vlade Švedske, a koji Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine provodi u saradnji sa Švedskom sudskom administracijom i švedskim sudovima, u Osnovnom sudu u Bijeljini su 20.09.2023. godine boravili evaluatori iz konsultantske kompanije Lucid Linx iz Sarajeva.

Tom prilikom je razgovarano o dosadašnjim rezultatima ICEA III projekta, te pružene informacije o učešću Osnovnog suda u Bijeljini u projektnim aktivnostima koje se tiču komponenti projekta „Reorganizacija poslovnih procesa u sudovima“, „Planiranje i provođenja Strategije za unapređenje rodne ravnopravnosti u pravosuđu BiH“ i „Unapređenje kapaciteta sudova u smislu proaktivne komunikacije sa medijima i javnošću, kao i transparentnost rada sudova“.

Ispred Osnovnog suda u Bijeljini u evaluaciji su učestvovali predsjednik suda Aid Hanušić, sudija Cvijeta Sekulić i asistent Azra Čivić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име