Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša je građanima Bijeljine najavio da uvodi rubriku „Da li ste znali“, a putem koje će kroz kratke tekstove upoznati javnost i građane sa nekim pozitivnim stavkama u našem gradu, ali isto tako i negativnim, te naglašavajući da će ova rubrika biti vrlo interesantna.

– Dobri moj narode, primjetio sam da veliki broj ljudi (što je logično i potpuno u redu) ne poznaje procedure koje su neophodne kako bi se neki projekti započeli, ne zna šta je to sve što jedan budžet pokriva, nisu svjesni koji su sve potencijalni i aktuelni problemi na različitim nivoima funkcionisanja našeg grada, misli da je gradonačelnik svemoguć i šerif, misli da je budžet Grada neograničen i olako vjeruje u politička podmetanja, rekao je Petrović.

-Odlučio sam da vas svakoga dana upoznajem sa jednim po jednim pitanjem i tematikom, tako da kroz tekst vam detaljno objasnim šta je sve to učinjeno otkako sam ja stupuo na dužnost Gradonačelnika, koji su koraci preduzeti, dokle se došlo sa procedurama, koliko je novca i za šta uloženo, gdje su tačke kočenja i koliko okvirno vremenski će sve potrajati, kaže Petrović.

Dalje, Gradonačelnik Petrović je naveo da uvodi rubriku koja će se zvati „Da li ste znali“ a putem koje će kroz kratke tekstove upoznati građane Bijeljine sa nekim pozitivnim stavkama u našem gradu, ali isto tako i negativnim, naglašavajući i vjerujući  da će ova rubrika biti vrlo interesantna i da će građani mnogo više naučiti o svom gradu.

Poručio je da će pisati o semaforu u zoni OŠ „Jovan Dučić“ u Patkovači, o kući Magdalene Živanović… i svakoga dana po jednu temu, plus rubrika „Da li ste znali“.

-Budite slobodni da o temama koje ćemo pisati kroz komentare postavljate pitanja i dajete sugestije ili kritike, ali držeći se teme, dakle ne da ispod teksta o semaforu me pitate kada će biti asfaltirana vaša ulica i da li će biti obnovljen vaš dom kulture i slično, držimo se teme i na istu diskutujemo…, poručio je Petrović.

Petrović poziva sugrađane da slobodno u komentarima, misleći na svoj zvanični FB nalog kandiduju teme kako bi se napravio jedinstven spisak kojeg bi se zajedno držali u narednim danima, te da se malo bolje svi upoznaju  sa tim šta je sve urađeno, a šta nije, i gdje je naš grad danas, a gdje je bio prije tri godine, poručio je Petrović građanima uz poruku “Živi i zdravi mi bili“!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име