MIHAJLO JURASOVIĆ NAKON PORAZA: MI SMO U OVOM SASTAVU 12-13 DANA

Zvijezda 09 je doživjela i drugi poraz na startu Premijer lige BiH.

Poslije 5:0 od Veleža, Semberci su poraženi 4:3 od Igmana u Ugljeviku.

BIJELJINA: Zvijezda 09 “PETARDOM“ ispraćena iz Mostara

– Čestitam Igmanu. Bili su bolji protivnik, mi smo se trudili da igramo, da probamo da dobijemo utakmicu. Pred nama su dva načina, da probamo da stanemo nisko, igramo i da izgubimo 2:0, ili da probamo da riješimo neke situacije u napadu. Prošli put je bilo 5:0, danas je 4:3. Oni su dobra , iskusna ekipa, znaju šta hoće. Probali smo da spriječimo njihovu izgradnju napada, nekada smo uspjevali, nekada nismo.  

BIJELJINA: Zvijezda 09 poražena od Igmana

Prvu našu ozbiljnu grešku su riješili i to je to. Ja čestitam svojim igračima, ne mogu ništa da im kažem na zalaganje, trku, želju. Mi treniramo u ovom sastavu 12-13 dana, nama igrači još stižu. Trudimo se da bude bolje, da li ćemo uspjeti vidjećemo.Mislim da postoji makar neki pomak danas u dolasku u završnicu, udarcima u gol. Nije bilo toliko loše. Loše je što smo izgubilo, ali u odnosu na utakmicu protiv Veleža mogu da kažem da su neki segmenti bili malo bolji, ne dovoljno dobri, ali malo bolji jesu, rekao je Mihajlo Jurasović, na konferenciji za novinare, pa nastavio:

– Najiskrenije, to što mi gubimo utakmice posljedica je 90% rada stručnog štaba, odnosno mene. Međutim, kada bih ja htio da vam pričam kako to ide rekli biste da se pravdam i pričam neku priču. Iskreno vam kažem, od igrača koji su počeli pripreme do prije nekoliko dana, tri igrača su samo tu. Pa vi možete da vidite da li postoji mogućnost da se fizički spremimo. Nama je najveći problem u povratnoj trci, ne možemo da stignemo. Zato kažem, mi možemo stati dole, a onda biste vjerovatno pitali zašto smo stali nisko i primili tri gola. Ja ću razgovarati i sa upravom kluba. Ja razumijem i navijače. Nije to baš tako. Ja mislim da će Zvijezda 09 kada bude fizički spremna igrati mnogo bolje. I danas smo probali igrati, probali dati gol. Ovo što sada mi pričamo, mi sve na treninzi probamo da radimo, sve aspekte igre, ali fizička priprema ne može doći brzo. Zvijezda 09 dok sam ja tu neće igrati tako da stanemo na 25 metara i da čekamo da primimo gol. Hoću da vidim koliko naši mladi igrači mogu. Ako mi stanemo nazad, šta ćemo vidjeti od mladih igrača. Ne tražim opravdanja, samo pokušavam da vam kažem zašto su neki razlogi što smo primili devet golova u dvije utakmice.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име