VULIN PORED SRPSKE TROBOJKE Na Palama i Ravnoj Romaniji postavljeni bilbordi podrške direktoru BIA

Datum:

Share post:

VULIN PORED SRPSKE TROBOJKE Na Palama i Ravnoj Romaniji postavljeni bilbordi podrške direktoru BIA

Na Palama, te na Romaniji je postavljen bilbord podrške Aleksandru Vulinu koji se odnedavno našao na američkoj crnoj listi.

Međutim, u Srbiji ne žele prihvatiti činjenicu da Amerikanci Vulina, njihovog šefa obavještajne agencije (BIA), smatraju kriminalcem, pa skupljaju potpise podrške.

To nije zaobišlo ni istočni dio BiH, odnosno Republiku Srpsku, s obzirom na to da su na Ravnoj Romaniji i na Palama postavljeni bilbordi podrške. To je potvrdio načelnik Pala Boško Jugović ističući da trenutno ne zna više detalja o postavljanju bilborda, piše Klix.

Na njima piše “Podrška za brata, tvoja Romanija/Pale”, a u pozadini je lijevo Vulin i desno srpska trobojka sa grbom.

Ovakvi bilbordi podrške nisu rijetkost u Republici Srpskoj, podsjetimo da su slični postavljani i kao podrška Miloradu Dodiku.

Srbija inače smatra da je Vulin završio na američkoj crnoj listi zbog toga što Srbija nije uvela sankcije Rusiji uprkos tome što su Amerikanci naveli konkretnije razloge. Tužilaštvo Srbije je kazalo da će od SAD zatražiti dokaze, međutim odgovor nije realno očekivati s obzirom na to da je riječ o informacijama kojima raspolaže OFAC u svrhe SAD.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Pao Zakon kojim se diže prag za ulazak u PDV sistem na 100.000 KM

Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u prvom čitanju nije usvojio izmjene Zakona o PDV-u kojim se...

Mališani Dnevnog centra za djecu sa poteškoćama u razvoju priredili predstavu za drage goste (foto)

U prostorijama Dnevnog centra za djecu sa poteškoćama u razvoju, povodom obilježavanja “Dječije nedjelje” mališani su pripremili progodnu...

Mališani Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“ uz predstavu „Tajanstveni hipotalamus“ učili o prijateljstvu (video)

Javna ustanova Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj” brojnim aktivnostima obilježava Međunarodnu nedjelju djeteta pod sloganom “Drugarstvo čuvajmo, ljubav...

Predstavnici Evangelističke crkve iz Groβbeeren-a uručili 506 paketa pomoći Centru za socijalni rad Bijeljina – saradnja duga 20 godina (foto)

Saradnja između Centra za socijalni rad Bijeljina i Evangelističke crkve iz Groβbeeren-a (Njemačka) traje već 20 godina, a...