Neverne bebe na “BH Beer festu“ u BIJELJINI (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini će se 30, juna, 01. i 02 jula 2023. godine održati ’’BH Beer fest’’, potvrdio je za Dešavanja u Bijeljini organizator Goran Bjelcanović.

BH Beer Fest je prvi i jedini festival piva u Bosni i Hercegovini, te svojim postojanjem, vrhunskom produkcijom i organizacijom doprinosi približavanju svjetskih i evropskih kulturnih dešavanja građanima Bijeljine i BiH.

„Festival muzike i piva, koji će u Bijeljini biti održan 30, juna, 01. i 02 jula 2023. godine donosi tri dana super zabave, dobre muzike i odličnog piva“, rekao je Bjelcanović.

Bjelcanović dalje navodi da će se program „BH Beer festa“ odvijati na dvije bine, main stage i DJ stage, a glavna bina duga je 40 metara, visoka 12 metara, sa kvalitetnim ozvučenjem, modernom rasvjetom i led ekranima.

Na Beer festu će u petak 30. juna pop rok grupa Neverne bebe, a u subotu 01. jula 2023. godine Darko Rundek.

Na Beer festu će u petak 30. juna 2023. godini nastupiti pop rok grupa Neverne bebe.

Neverne bebe, pop-rok grupa, ove godine obilježava značajan jubilej vrijedan poštovanja, 30 godina postojanja i rada.

-Tim povodom, ovaj skup izvanrednih muzičara najavljuje veliku koncertnu turneju, čiji smo mi dio, saopštio je Bjelcanović.

Organizator NH Berr festa naglašava da će to ujedno biti i promocija njihovog 8. studijskog albuma „Hodaj“ objavljenog krajem prošle godine u izdanju PGP RTS.

Od klupskog benda koji je branio rok kulturu u malim prostorijama, Neverne bebe stigli su do jednog najpopularnijeg sastava našeg podneblja ponosno držeći pravac kojim su i krenuli.

Njihov put je bio trnovit, a samo takav put pravi profesionalce!

U petak 30. juna 2023. godine nastupaju na Beer festu u Bijeljini.

Prepustite se emocijama ovih profesionalaca i uživajte u atmosferi o kojoj će svi pričati, kažu organizatori.

A u subotu na BH Beer festu 01. jula 2023. godine će nastupiti Darko Rundek, zagrebački muzičar, pjevač i gitarista u pratnji svog benda.

Rundek je svoju karijeru započeo još davne 70-te kao pjevač i gitarista u zagrebačkom bendu Haustor Bend i objavio je 4 albuma: Haustor, Treći svijet, Bolero, i Tajni grad nakon čega se bend raspao, te je Rundek započeo svoju solo karijeru.

U Parizu je boravio od 1991. godine gdje je radio muziku za pozorišta.

Rubdek 1997. godine izdaje svoj prvi solo album „Apokalipso“, pa drugi „U širokom svijetu“ i počinje rad na albumu „Ruke“ sa još nekoliko muzičara koji su počeli funkcionisati sa njim kao prava „ekipa“.

Kao što se i očekivalo počeli su puniti dvorane širom stare Jugoslavije.

Rundek sa svojom „ekipom“stiže u Bijeljinu na Beer fest da Vas uveseli, razniježi i razigra.

#beerfestival #beerfest #bijeljina #beerfestbijeljina #bhbeerfest

https://www.instagram.com/reel/Cr_CVp1x3jR/?igshid=NjZiM2M3MzIxNA==

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...