Dnevni horoskop za 21. april

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Danas se pripremate za nastupajuću nedelju. Ne možete da sačekate da pokažete svo svoje umeće.  LJUBAV:Postajete opsesivno ljubomorni, to guši partnera. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK

POSAO: Postoji mogućnost za saradnju sa osobama iz inostranstva. Prihvatite ih iako sada ne deluju obećavajuće, na duge staze urodiće plodom.  LJUBAV:Imate podršku zvezda. Osvojite osobu koja vam se već duže vreme dopada.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BLIZANCI

POSAO: Volite da sve odradite brzo i kako treba. Imaćete više vremena za odmor.  LJUBAV: Uživajte u mirnom danu u krugu porodice.   ZDRAVLJE: Blagi nazeb.   

RAK

POSAO: Budite ono što jeste, pa će svi biti zadovoljni. Ostavite najbolji deo sebe u poslu koji radite.   LJUBAV: Stalno se jadate kako vas partner ne voli. Shvatite da time opterećujete okolinu bespotrebno.  ZDRAVLJE : Hranite se umereno.

LAV

POSAO: Imate velike planove za budućnost. Ako želite da ih realizujete obratite se osobi u znaku Ovna ili Vodolije.  LJUBAV: Imate strastvenu vezu sa drugim Lavom.  ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

DEVICA

POSAO: Ne morate sve uvek da držite pod kontrolom. Budite dobar kolega pa podelite posao sa drugima.  LJUBAV: Shvatite da vaše stalano zapitkivanje vrši pritisak na partnera, koje mu nimalo ne prija.  ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

VAGA

POSAO: Postoji velika verovatnoća da napredujete, iako se vama za sada ne čini da postoji šansa za tako nešto.  LJUBAV: Danas vam prija društvo osobe u znaku Raka ili Vodolije.  ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Na poslovnom planu sve ide po ustaljenom redu. Monotonija vas ubija, željni ste promena naročito kada su finansije u pitanju.  LJUBAV: Doživećete šok danas, putem neke vesti. Niste sigurni kako da odreagujete.  ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

POSAO: Za sada nema potrebe da se trošite previše. Danas je mirana dan.  LJUBAV: Zauzeti Strelčevi uživaju u porodičnoj sreći. Slobodni žele kontakt sa osobom iz davne prošlosti.  ZDRAVLJE: Upale, moguća temperatura.

JARAC

POSAO: Želite da napredujete po svaku cenu. Potreban vam je novac.  LJUBAV: Imate turobne misli u vezi svojih grešaka iz prošlosti.  ZDRAVLJE: Bol u kolenu.

VODOLIJA

POSAO: Predpostavljeni vam nameće svoju volju. To nećete da trpite. Vi ste veliki individualac.  LJUBAV: Idete iz afere u aferu, bez mnogo razmišljanja. Razmislite čemu to vodi.   ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

RIBE

POSAO: Sanjate, maštate o velikim uspesima, dok se zadaci samo gomilaju. Bacite se na posao pa uspeh neće izostati.  LJUBAV: Toliko ste se upleli u lažima da vas je prosto sramota. Pitanje je da li je moguće sada nešto ispraviti.  ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AD ’’GRAD’’ BIJELJINA: Dr Saša Lalić predsjednik Organizacionog odbora ’’Interagro 2024’’ – “ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ (foto)

“ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ U sali za sastanke AD“GRAD“ , održana je prva sjednica sa konstitutivnim...

“Z Marketi” otvorili vrata svog najnovijeg objekta u Račanskoj ulici u Bijeljini (foto,video)

“Z Marketi” vodeći lanac supermarketa poznat po svojoj širokoj ponudi kvalitetnih proizvoda, danas je otvorio vrata svog najnovijeg...

Đurđević, predsjednik SG Bijeljina, otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika „Sveti Luka“ (foto)

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević svečano je otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika ''Sveti Luka'' iz...

DODIK: Igranka muslimana obiće se o glavu BiH (foto)

Igranka koju su priredili bosanski muslimani po pitanju članstva samoproglašenog Kosova u Savjetu Evrope na kraju će se...