Dnevni horoskop za 31. mart

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Napredujete iz dana u dan. Ovakva dinamična atmosfera vam potpuno odgovara. Ovo je u potpunosti energija koja vama prija. LJUBAV: Iznenađenjima nikad kraja – taman ste mislili da je sve propalo, kada vas voljena osoba pozitivno iznenadi. ZDRAVLJE: Pazite se struje.

BIK

POSAO: Ako ste u procepu šta i kako da uradite, morate da se povučete na neko vreme i da razmislite kako dalje da nastavite akciju. LJUBAV: Sve je u savršenom redu. Drugi vam zavide. ZDRAVLJE: Blagi pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Nesuglasice među kolegama postaju sve veće. Uopšte vam nije jasno zašto se okolina ne bavi pravim problemima, već trivijalnostima. LJUBAV: Ponekad imate utisak da sve što činite za partnera nije dovoljno dobro. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

POSAO: Nekadašnji saradnici vam nude da započnete novi projekat sa njima. Shvatite ovo kao veliki kompliment i ugrabite priliku. LJUBAV: Maštate o idealnom partneru. Mogli biste da se aktivirate kako biste ga pronašli. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

LAV

POSAO: Jasno je da ste vođa, ali ako ne odmorite, možete se razboleti. Neka i drugi rade. LJUBAV: Ne odgovarate na udvaranje na radnom mestu. Smatrate to neprikladnim. ZDRAVLJE: Upala grla.

DEVICA

POSAO: Pokušavate da pronađete nekoliko rešenja za tako jednostavan problem. Nema potrebe da toliko komplikujete stvari. LJUBAV: Probajte da nađete zajednički jezik sa partnerom. Ne može sve uvek da bude po vašem. ZDRAVLJE: Migrena.

VAGA

POSAO: Dobro ste raspoloženi, ta pozitivna energija se širi kroz vaš kolektiv. LJUBAV: Zračite šarmom, lepotom. Vas je lako voleti. ZDRAVLJE: Upala jajnika.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas vas može čekati novčani bonus na radnom mestu, ali samim tim i produženo radno vreme. Vi vidite šta vam se više isplati. LJUBAV: Ako ste pokušavali da odgonetnete nešto u vezi partnera, danas vam to polazi za rukom.ZDRAVLJE: Puni ste energije.

STRELAC

POSAO: Nekakva čudna atmosfera vlada danas na poslu. Vama to ne odgovara, jer ste osoba koja voli kada su stvari kristalno jasne. LJUBAV: Uživate u udobnosti porodičnog doma.ZDRAVLJE: Proverite sluh.

JARAC

POSAO: Danas je odličan dan za pravljenje poslovne taktike. Budite hrabri i sprovedite do kraja svoje namere. Kolektiv vas podržava u svemu. LJUBAV: Ponekad mislite da vas partner iskorišćava, mislite da treba da ga promenite. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

VODOLIJA

POSAO: Danas je odličan dan, pogotovo ako radite u oblasti tehnike ili građevinarstva. Preciznost je nešto čime vi u potpunosti vladate. LJUBAV: Niste raspoloženi za vezivanje. Prija vam promena partnera. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Kasnite sa poslom, ali s obzirom na to da poslodavac zna da ste i više nego kvalitetan radnik – oprostiće vam. Ovaj put ste se izvukli. LJUBAV: Uživate u vezi u kakvoj dugo niste bili. Osoba sa kojom ste vas voli. ZDRAVLJE: Dobro.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...

Neškovićev Zakon o Ustavnom sudu BiH povod bošnjacima za blokadu Doma naroda PS BiH

Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH prekinuta je prije mjesec dana i nema naznaka da će u skorije...

Crvena zvezda za potvrdu titule, Partizan za produžetak sna

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće utakmicu u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. 173. izdanje fudbalske svetkovine...