PETROVIĆ: Ugrožena mi je bezbjednost (video)

Datum:

Share post:

Ljubiša Petrović, Gradonačelnik Grada Bijeljina, rekao je da su na današnjoj sjednici iznesene mnogobrojne sramotne, neargumentovane i bolesne diskusije, od strane oba potpredsjednika Skupštine Grada Bijeljina.

“Od strane potpredsjednika Skupštine Grada Bijeljina, Milenka Mitrovića, iznesena je tvrdnja da se Gradonačelnik ponaša kao Franc Ferdinand, ali da se pronašao Gavrilo Princip. Tu se insinuira na Sarajevski atentat. Da li ja kao čovjek i kao Gradonačelnik treba da razmišljam o mojoj ugroženoj bezbjednosti, ako mi se kaže da se ponašam kao Franc Ferdinand”, upitao je Petrović.

On je takođe istakao da je danas viđen vrh demokratije, kada je drugi potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Mustafa Gradaščević, izrekao citate Dragoljuba Draže Mihajlovića.

TESTNA REKLAMA

“Imali smo situaciju da takva diskusija, koja insinuira na istorijske događaje za koje znamo da je bio povod Prvog svjetskog rata, se ne prekida. To je sramotna i bolesna diskusija”, rekao je Petrović, te dodao da ga je danas posebno pogodilo poređenje sa Francom Ferdinandom i insinuacije na atentat.

Petrović je takođe istakao da se sjednice Skupštine Grada već duži period odvijaju u nekorektnoj, neljudskoj i nemoralnoj atmosferi.

“Moram da kažem da apsolutno smatram da mi je ugrožena bezbjednost, jer nimalo, ni kao čovjeku, ni kao Gradonačelniku mi nije prijatno da slušati insinuaciju na attentat, a da vidite da niko ne reaguje ili bolje rečeno, bolesno reaguje. To su vam oni cinični osmjesi i podsmijavanja i onda znate da je to jedna lakrdija od sjednice Skupštine Grada”, rekao je Petrović.

Kako je rekao, još veća lakdrija je što je predsjednik Skupštine Grada, Aleksandar Đurđević, imao priliku i pravo da prekine takvu diskusiju, a nije to učinio. Zbog toga Petrović ističe da mu je, kako kaže, ugrožena bezbjednost.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

1 KOMENTAR

  1. Branio sam gospodina Petrovića od primjedaba koje mu upućuju protivnici, ali sad, nakon dvije godine njegovog mandata, moram i sam da primijetim da je potpuno nedorastao zadatku. Bijeljini treba mnogo konkretnije vođstvo, pokretanje rješavanja velikog broja problema, otvorenost prema građanima i pojašnjenje aktivnosti Kabineta gradonačelnika, kao i Skuštine i njenih tijela.
    Gospodin Petrović je podbacio!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

UROŠ RADAN iz Bijeljine SEDMI na EP u karateu na Kipru (foto)

Na Kipru je održano Evropsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, a jedan od takmičara...

Nastavljena uspješna saradnja TO Bijeljina i PED ’’Majevica’’ (foto)

Turistička organizacija Grada Bijeljina je bila gost Planinaesko ekološkog društva – PED ’’Majevica’’. -Bili smo gosti PED ’’Majevica’’ te...

Kavazović, poglavar Islamske zajednice u BiH podržao imama koji je vrijeđao pravoslavne vjernike

Kao da to nije ništa strašno: Poglavar Islamske zajednice u BiH podržao imama koji je vrijeđao pravoslavne vjernike Poglavar...

Odbojkašice bijeljinskog Radnika ubjedljive protiv trebinjki

12. kolo Prve lige: ŽOK Radnik - ŽOK Leotar 3:1 Ana Zekić i drugarice uspješnije od Trebinjki u izvanrednoj...