Odličan rezultat SK „TRB“ iz Bijeljine na Kupu BiH u Sarajevu

Datum:

Share post:

Dana 20.11.2022. u Sarajevu, održan je Kup Bosne i Hercegovine u streljastvu, na kojem su takmičari Streljačkog kluba „TRB“ iz Bijeljine, ostvarili odličan rezultat.

Ženska ekipa u sastavu Sofija Rakić, Marija Trifković i Ana Perić osvojile su ubjedljivo prvo mjesto. U pojedinačnom plasmanu, Sofija Rakić je osvojila, takođe, prvo mjesto. 

Moramo istaći da se radi o djevojčicama koje su 2008 godiste, a koje se takmiče u seniorskoj kategoriji.

Takođe, nemožemo da ne spomenemo da je uspjeh jos veći, jer dvije djevojčice gađaju iz jednog pistolja i sto su i pored toga ostvarile sjajan rezultat.

TESTNA REKLAMA

„Nastupio je i naš mladi takmičar Andrej Lukić, koji je imao odličan nastup i postavio svoj lični rekord. Takođe, završena je i Premijer liga BiH u streljastvu, te su dodijeljene nagrade najboljim strelcima. Prvo mjesto i u juniorskoj i u seniorskoj kategoriji osvojila je Sofija Rakić, a Predrag Rakić je osvojio drugo mjesto u kategoriji seniora“, rekli su iz bijeljinskog SK „TRB“.

Streljački klub TRB nastavlja da postiže sjajne rezultate i očekujemo od ovih mladih strelaca da i ubuduće donose nove medalje za svoj klub i naš Grad.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradsko pozorište ‘’Semberija i ‘’stojeće ovacije’’ novosadske publike za “Hasanaginicu”

Predstava Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina i Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hasanaginica“, nastala prema dramskom komadu Ljubomira Simovića, a...

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...