TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Datum:

Share post:

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori 2. oktobra predstavljaju referendum za ili protiv Republike Srpske.

“ Narod Semberije je odlučio za Republiku Srpsku, jer će glasati za politiku SNSD-a koja se bori za mir, stabilnost i prosperitet Srpske. Narod Semberije će glasati i za Milorada Dodika – kandidata za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Druga opcija na izborima bi značila, kaže Mitrović, glas za one hoće da Republiku Srpsku uguraju u unitarnu, muslimansku državu, odnosno predstavnicima koji su plaćeni od nekih država sa Zapada. .

„Narod Semberije je odlučio i svoj glas će dati za Milorada Dodika i Željku Cvijanović“, poručio je Mitrović.

TESTNA REKLAMA

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milica Lovrić poručila je večeras u Gornjem Magnojeviću da su prije nekoliko dana u Bijeljini, patrijarh Srpski Porfirije i predsjednik Srbije Aleksadar Vučić poslali jasnu poruku jedinstva srpskom narodu koja je veoma važna u ovim trenutku.
„Srbi su narod koji je kroz istoriju stradao i uvijek bio u borbi. Srbi sada shvataju koliko su važni ovi izbori, koliko su važni za opstanak Republike Srpske i za našu budućnost“, rekla je Lovrićeva.
Ona je istakla svoju sigurnost da će Semberci 2. oktobra svoj glas dati Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović i na taj način sačuvati 30 godina postojanja Srpske i izboriti se za njenu budućnost.

I kandidat za narodnog poslanika SNSD Dragan Knežević šest istakao je da je siguran u očuvanje Republike Srpske i dobar izbor građana 2, oktobra, jer je potpuno jasno ko jeste, a ko nije radio na njenoj izgradnji i zadovoljavanju potreba građana.
„Zadatak svih nas je, da nastavimo dalje sa očuvanjem mira i stabilnosti, a uvjeren sam da je narodu Republike Srpske potpuno jasno ko to radi,. U proteklih 16 godina je svako vidio kako djeluju i koje politike provode Milorad Dodik i Željka Cvijanović, kao najbolji tim političara koji imamo, ali i ko su ljudi oko njih doprinose razvoju Srpske i njenom snažnijem prosperitetu“, rekao je Knežević.

Svima je jasno da je politika SNSD-a ta koja čuva Republiku Srpsku , a na nama je da, kaže Knežević, čuvamo sve ono za šta su se borili, bore i izborili Dodik i Cvijanovićeva.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...