42:39 PAO ĐUKANOVIĆ OPOZICIJA IMA VEĆINU

Datum:

Share post:

Centar za demokratsku tranziciju saopštio je da na na osnovu obrađenih 98,8 odsto glasova, DPS je osvojio 35,44 odsto, a koalicija “Za budućnost Crne Gore” osvojila je 32.82 odsto glasova.
 
Ovim je potvrđena pobjeda opozicije u Crnoj Gori, a u štabu DPS-a ćute. Mediji poručuju da je sa Đukanovićem gotovo, što mu je poručila i opozicija.

"Narode Crne Gore, desila se sloboda!" Ko čega taj i dočeka. Nakon 31 godine apsolutne vlasti, desilo se i ovo. Ko udari na Boga i svetog Vasilija Ostroškog mora ovako da prođe", poručili su iz izbornog štaba "Za budućnost Crne Gore".

42 poslanika pripadaju opoziciji, a 38 Đukanoviću i njegovoj koaliciji.

Kako su mediji ranije pisali, da je Đukanović imao pobjedu u svojim rukama davno bi izašao i proglasio pobjedu. Umjesto toga, izborni štab DPS-a je prazan, a Đukanović se vjerovatno večeras neće obratiti narodu.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Studenti iz Šapca posjetili bijeljinsku Bolnicu

Studenti druge godine i njihovi profesori Akademije strukovnih studija Šabac, Odsek za medicinsko i poslovno tehnološke studije iz...

Kako da zaštitite vašu baštu i biljke od nevremena

Bašte i vrtovi su dio mira i ljepote u našim životima, ali ih nevrijeme može brzo pretvoriti u...

Srpska bogatija za 13 djevojčica i 12 dječaka

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba, 13 djevojčica i 12 dječaka,...

Odbojkaši „Radnika“ odbranili titulu prvaka Bosne i Hercegovine

Odbojkaši Radnika odbranili su titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Iako nisu imali prednost domaćeg terena u finalu, odbojkaši Radnika...