FK „Radnik“ danas je održao konferenciju za medije povodom odigravanje 2. kola WWIN „Premijer“ lige Bosne i Hercegovine. Utakmica FK „Radnik“ – NK „Široki Brijeg“ igra se u nedjelju 11.08.2024. od 18.45 časova.

Velibor Đurić, trener FK „Radnik“ rekao je da ih u nedjelju očekuje nova utakmica kada poslije dvije godine na domaćem terenu dočekuju ekipu Širokog Brijega. On je takođe naveo da se radi o kvalitetnoj ekipi koja je dobro i kvalitetno vođena.

„Po mom nekom mišljenju smatram da su napravili taj neki zaokret u klubskoj politici gdje su doveli izuzetno kvalitetne igrače u veznom redu, tako isto i prema naprijed. To je ekipa koja ima karakter i to su pokazali na utakmici u prvom kolu kada su na prepunoj Grbavici savladali Željezničar 1-0 i imamo maksimalan respekt prema njima, ali taj respekt ćemo zadržati sve do izlaska na teren kada očekujemo svojih momaka da daju maksimum da pokažu sve ono što ja gledam svaki dan, jednu ozbiljnost, jednu odgovornost. U prvom kolu smo bili baš takvi – strpljivi, pametni, ne smijemo dozvoliti ni najmanju grešku protivniku, bićemo fokusirani i nadam se da možemo pred našom publikom ostvariti pozitivan rezultat“, rekao je Đurić.

Izuzev Neše Gavrića koji je odsutan, svi ostali igrači su spremni.

Trener Đurić je iskoristio priliku da pozove sve ljubitelje fudbala da dođu u nedelju da ih podrže, te je još jednom obećao da će svako od igrača dati svoj maksimum kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

Damjan Krajišnik, igrač FK „Radnik“, naveo je da je ulaz besplatan, te pozvao sve navijače da dođu u što većem broju.

„Ono što mogu da obećam našim navijačima ovde na našem terenu je da ćemo dati posljednji naš atom snage od svakog igrača i da će svaki igrač da da svoj maksimum“, rekao je Krajišnik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име