U Banja Luci je danas održan sastanak Glavnog odbora Narodnog fronta, te je u isti imenovan i Mario Tomić predsjednik Narodnog fronta iz Bijeljine,  ujedno i za člana predsjedništva Narodnog fronta.

-Cilj je jasan – slom režima i Narodni front će na tom putu ostati nepokolebljiv, jer to je prvi preduslov za svaki napredak, rekao je Tomić za Dešavanja u Bijeljini.

Na današnjoj sjednici Glavnog odbora stranke je prisustvovalo 127 članova iz cijele Republike Srpske.

Na sjednici Glavnog odbora su koptirana 3 člana iz Bijeljine a to su Mlađan Zarić, Dejan Savić i Bane Bodirogić.

U Predsjedništvo Narodnog fronta je imenovan Mario Tomić, predsjednik bijeljinskig Narodnog fronta.

-Narodni front u Bijeljini je svakim danom sve jači, a cilj je jasan – slom režima i Narodni front će na tom putu ostati nepokolebljiv, jer to je prvi preduslov za svaki napredak Republike Srpske“- poručila je ovo predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić nakon sjednice Glavnog odbora kojoj je prisustvovalo 127 članova.

Ona kaže da je iz dana u dan sve više onih koji se odlučuju za Narodni front, što su kako kaže potvrdili i članova iz cijele Republike, a Trivićeva je izrazila i uvjerenje da će građani već na sljedećim lokalnim izborima vrednovati sve ono na čemu Narodni front posvećeno radi.

„Narodni front je stranka čiji je politički put jasan, a to je beskompromisna borba protiv režima na čelu sa SNSD, i slom režima, a nikako međusobni obračuni unutar opozicije. Ali isto tako, Narodni front neće beskrajno trpiti neosnovane i neistinite optužbe koje se iznose u javnom prostoru ma sa koje strane dolazile“- kaže ona i dodaje:

„Snažna podrška i našem narodnom poslaniku Radislavu Dončiću koji je već 11 dan na Кostrešu u borbi za prava boraca, a koji će zahtjeve iznijeti u petak 20. oktobra u 18 časova na protestu u Banjoj Luci“.

Ona ističe da je za generalnog sekretara Narodnog fronta imenovana Dijana Ješić, dok je Predsjedništvo Narodnog fronta prošireno za tri nova imena, a to su Mario Tomić iz Bijeljine, Biljana Кnežević iz Prijedora i Milan Plavšić iz Šipova.

„Glavni odbor smo proširili za 37 novih članova i nastavljamo sa aktivnostima na terenu i ulazimo u proces izbora opštinskih i gradskih odbora“- zaključila je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име